Teröristi sivil ilan etmek
CHP yine bildiğini yaptı. Sezgin Tanrıkulu, silahlı insansız hava araçlarının kullanımına karşı olduğunu söyledi. PKK’lı teröristlerin silahsız sivilleri öldürmesi alçaklık değil, terörist öldürmek alçaklık öyle mi?
Çıkmış bir de siviller öldürülüyor diyor. Adama sormazlar mı dağda sivilin işi ne? CHP’den tek bir kişi de çıkıp demiyor ki “yahu arkadaş sen ne diyor, ne yapıyorsun?” demek ki kabullenilmiş ve benimsenmiş bir durum.
***
Uykularında 2 polisi şehit etmek, Beşiktaş’ta gencecik çocukları bombalar ile katletmek, kundaktaki bebeğe kan sıçrama, anaları mahur eşleri dul bebeleri ise öksüz bırakmak, alçaklığın şerefsizliğin resmidir, tabi sen eğer bir resim arıyorsan. Ben bir vatandaş olarak bu adama Türkçede bir araya getirip söyleyecek bir kelime bulamıyorum. Neden hala soruşturma açılmıyor anlamıyorum!
***
Bu adamları hangi asker ve polisin cenazesinde gördünüz? Bunların bizim ülkemizin yararına ve iyiliğine bir şey istediğini ne zaman şahit oldunuz? Yazık bunlara verilen paralara yazık gerçekten. Bu milletin evlatlarına zarar veren de zarar vereni destekleyen de alçak oğlu alçaktır. Bu milletin vergileriyle maaş alıp milleti değil millet, düşmanlarına çalışıyorsa o da alçaktır, haindir.
***
Tabii adam haklı! Teröristlere dokunmayın ki onlar Necmettin öğretmen gibi Eren Bülbül gibi masum insanları, polisi ve askeri rahat rahat katletsinler. Artık halk çok akıllı, eskisi gibi iki metre kare parkeye, iki cilalı devrim sözüne ve aptalca anlatılan vaatlere kanmıyor. Kansaydı iktidarda başka partiler olurdu. Sen bu halkı sadece güldürüyorsun. Bu günkü Türkiye’nin adı: Büyüme, teknoloji, gelecek ve vatan. Sizinkini yazmayayım. Çünkü hiç hoş kelimeler olmayacak. "Her şey vatan İçin." Saygılarımla.
Yorumlar
Kalan Karakter: