MİLLETVEKİLİ OLGUN: “İYİ PARTİ VE ZAFER PARTİSİ, AYNI DENGEDE İKİ PARTİ DEĞİLLER”
İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, İYİ Parti ile Zafer Partisi'nin birleşeceği iddialarını yalanlayarak, partilerinin Türkiye'de merkezin en büyük partisi olma hedefinde olduğunu vurguladı.
İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, Son günlerde İYİ Parti ile Zafer Partisi arasında bir ilişki kurulacağına dair iddiaları yanıtladı.
“İYİ PARTİ İLE ZAFER PARTİSİ’NİN BİRLEŞECEĞİNİ DÜŞÜNMÜYORUM”
İYİ Parti ile Zafer Partisi arasında bir ilişki kurulacağı haberlerinin gerçeği yansıtmadığını ifade eden Milletvekili Olgun, “İYİ Parti ve Zafer Partisi, aynı dengede iki parti değiller. İYİ Parti Genel Başkanı’nın Türk Ocakları’nda bir nezaket ziyareti yapacağı ve aynı toplantıya Zafer Partisi Genel Başkanı’nın da davet edildiği doğru. Ancak, Genel Başkanımızın toplantıya katılıp katılmayacağı belirsiz; bu nedenle basında çıkan iddialar asılsız olabilir.
“HEDEFİMİZ TÜRKİYE’DE MERKEZİN EN BÜYÜK PARTİSİ OLMAK”
İYİ Parti olarak, Türkiye’de merkezin en büyük partisi olma hedefinde olduklarını kaydeden Milletvekili Olgun, “Tüm vatandaşlarımızı bu çatı altında birleşmeye davet ediyoruz. Bizim herhangi bir partiyle birleşme veya ayrılma gibi bir planımız yok. Ülkemizin mevcut durumuna baktığımızda, Cumhur İttifakı’nın ülkeyi getirdiği hal ortada. Bu nedenle, vatandaşlarımızı İYİ Parti çatısı altında toplanmaya çağırıyoruz. Artık ülkede tek bir muhalefet partisi kalmamıştır ve biz, ülkenin sorunlarına duyarlılık göstererek vatandaşlarımızın yanında olmayı hedefliyoruz. Herhangi bir siyasi parti ile bir temasımız yoktur ve böyle bir planımız da bulunmamaktadır.” dedi
Yorumlar
Kalan Karakter: