İzmir’in Urla ilçesinde yaşanan Selin Angun cinayetine dair ortaya çıkan yeni bilgiler, olayın planlı bir şekilde işlendiğini gözler önüne serdi.
Katil Ramazan Görgülü’nün cinayet öncesi saatlerce restoran önünde beklediği ve daha önce de uzaklaştırma kararına rağmen Angun’u ölümle tehdit ettiği belirlendi.
Cinayet Gecesi: Molaya Çıktığı Anda Saldırı
Olay, 11 Eylül Perşembe gecesi saat 23.30’da, İzmir Urla'da bir restoranda meydana geldi.
Şef olarak çalışan Selin Angun(33), eski sevgilisi Ramazan Görgülü tarafından silahlı saldırıya uğradı.
İddiaya göre Görgülü, saatlerce restoranın önünde Selin’in dışarı çıkmasını bekledi, ardından onu molaya çıktığı sırada silahla vurdu.
Saldırı sırasında 23 yaşındaki Ülkünur Angun ve 27 yaşındaki Direnç Topçu da yaralandı. Selin Angun olay yerinde hayatını kaybetti.
Uzaklaştırma Kararı Vardı, Tehditler Sürüyordu
Selin Angun’un babası Güven Angun, kızının Görgülü hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığını, ancak tehditlerin sürdüğünü ifade etti.
Görgülü’nün daha önce de mermi göndererek tehditte bulunduğu ortaya çıktı.
Cinayet sonrası kaçan Ramazan Görgülü, polis tarafından saklandığı evde ölü bulundu. Aynı silahla intihar ettiği tespit edildi.
Selin Angun, Gözyaşlarıyla birlikte toprağa verildi. Cenazede Kadınlar tarafından pankartlarda kullanıldı.
Yorumlar
Kalan Karakter: