Kocaelispor’un evinde Konyaspor’u ağırladığı mücadele, sahalarda ender görülen bir protestoya ve inanılmaz bir geri dönüşe sahne oldu.
Maçın büyük bölümünü 1-0 üstünlükle götüren ve galibiyete çok yakın olan Kocaelispor, 86. dakikada Konyaspor’dan kalesinde golü gördü ve skor 1-1 oldu.
Maçın 90+4’üncü dakikasında hakem Konyaspor lehine birde penaltı verdi. Penaltı kararına sinirlenen Kocaelispor hocası Selçuk İnan maçın bitimini beklemeden tüm yedek kulübesindeki oyuncularla birlikte soyunma odasına gitti.
Sahayı terk etmeleri yönünde yedek kulübesindeki tüm herkesi soyunma odasına götüren Selçuk İnan’ın çok sinirli olduğu ve bu hareketi hakemin adil maç yönetmemesinden dolayı yaptığı öğrenildi. Karşılaşma 2-1 Konyaspor üstünlüğü ile sona erdi.
Yorumlar
Kalan Karakter: