Gözleri Karadeniz dizisinin setinde yaşandı. Final çekimlerinin ardından çıkan kavga sırasında, set karavan şoförü Ahmet Emin Yavuk, kavga eden kişileri ayırmaya çalışırken ağır şekilde darp edildiği iddia edildi.
Oyuncu Kerem Arslanoğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada olayın detaylarını gözyaşları içinde anlattı. Kerem Arslanoğlu’na göre Ahmet Emin Yavuk, kavga esnasında yapım koordinatörünü arayarak duruma müdahale edilmesini istedi.

Ancak başına aldığı darbeler sonucu kafatası kırılan Ahmet Emin Yavuk, yoğun bakıma alındı ve yaklaşık bir haftalık yaşam mücadelesinin ardından 25 Aralık akşamı hayatını kaybetti.
Kerem Arslanoğlu, olayın “basit bir kavga” olarak geçiştirilemeyeceğini vurgulayarak, sorumluların ortaya çıkarılmasını ve yapım ekibinden detaylı bir açıklama yapılmasını talep etti.

Olay, set çalışanlarının güvenliği ve çalışma koşulları konusundaki ihmalleri gündeme taşıdı. Ahmet Emin Yavuk’un ölümüyle ilgili adli soruşturma devam ederken, olayda ihmali ya da kastı bulunan kişiler hakkında hukuki sürecin sürdüğü bildirildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: