TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Güneş’in kılık kıyafetine yönelik sosyal medyada yapılan paylaşımlar nedeniyle İYİ Partili Mehmet Emin Korkmaz’ı sert sözlerle kınadı.
“AŞAĞILIK HAKARETİ KINIYORUZ”
Milletvekili Yurdunuseven açıklamasında, Mihalgazi Belediye Başkanı’na yönelik ifadeleri “aşağılık bir hakaret” olarak nitelendirerek, “Bunlar hep aynı; kendilerinden olmayanı hazmedemeyip aşağılamaktan ve hor görmekten geri durmayan bir güruh. Komşu ilimiz Eskişehir’in Mihalgazi Belediye Başkanımıza yapılan bu aşağılık hakareti şiddetle kınıyoruz. Her ne kadar ilgili hakkında partiden ihraç için işlem başlatılsa da, her daim yapılan hizmetleri görmeyip, tehdit cümleleri kuran kasketli ağa babaları bir kelime kınama cümlesi kuramadılar.” dedi.
ŞİİRLE TEPKİ
Milletvekili Yurdunuseven, açıklamasının sonunda Mehmet Akif Ersoy’a ait dizelere yer vererek “Öyleyse son söz M.Âkif'ten; Bacımın örtüsü batmakta rezilin gözüne... Acırım tükürüğe billahi tükürsem yüzüne.. Medeni olmak eğer açmaksa bedeni.. Desenize hayvanlar insanlardan daha Medeni...!” ifadelerine yer verdi

Yorumlar
Kalan Karakter: