“Milletine vefalı bireyler yetiştireceğiz”
Prof. Dr. Alpagan Mustafa Yıldırım Afyon Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörlüğüne aday olduğunu Rektör yardımcılığı Dekanlık ve Üniversite Hastanesi Başhekimliği gibi tecrübeleri olduğunu ve fikir üreten bir idareci olacağını söyledi.
Afyon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak’ı ziyaret eden Prof. Yıldırım, “Değerli başkanımız Sayın Konak’ın yeniden seçilmesi nedeniyle hayırlı olsun ziyareti yapıyorum. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk, istişareler yaptık. Afyonumuz için güzel düşüncelerimizi ve projelerimizi ortaya koyduk. Söylediğimiz ne varsa hayata geçirmek için çalışacağız” dedi.
“Adil, saygılı, saydam, dürüst ve uzlaştırıcı olacağız”
ESOB Başkanı Konak’a olan ziyaretinde Sağlık Bilimleri Üniversitesine göreve geldiğinde yapacaklarını da kısa notlar halinde açıklayan Prof. Dr. Alpagan Mustafa Yıldırım, Üretim ve kalkınmaya odaklı bilimsel araştırma, uygulanma, eğitim ve öğretim ortamının oluşturulmasını sağlamayı hedeflediklerini söyledi. Prof Yıldırım, “Sivil toplum ile birlikte, bilgi ve proje desteği sağlayarak üretim ve kalkınmaya odaklı bilimsel araştırma, uygulama, eğitim ve öğretim ortamı oluşturacağız, yönetimde yönetilenlerle birlikte kararlar oluşturarak etik değerlere saygılı, adil, saydam, dürüst, hoşgörülü, yönetimde kişileri uzlaştırarak hoşgörülü ve güvenilir bir yönetim modeli oluşturmak istiyoruz” diye konuştu.
Milletine Vefalı Bireyler Yetiştireceğiz
Şehrin, bölgenin ve ülkenin her türlü üretim imkanlarını geliştirici bilgi ve proje desteği sağlayacaklarını ifade eden Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Adayı Prof. Dr. Alpagan Mustafa Yıldırım, göreve geldiklerinde halka açık konferans ve programlarla bilginin paylaşılmasının gerçekleştirileceğini bildirdi. Ülkemizin gelişmişlik düzeyinin, refah ve mutluluğunun arttırılmasına katkıda bulunacak şekilde faaliyetler yapacağını söyledi.Rektör Adayı Prof. Yıldırım, milletine vefalı bireyler yetiştireceklerini belirterek şunları dedi.“Üniversiteden milli değerleri birlikte kucaklayan ve özümseyen, güncel bilgi ve yeteneklere sahip, toplumsal ve kültürel değerlere bağlı, araştırıcı, girişimci, sorgulayıcı ve analitik düşünce gücü gelişmiş, mesleğinde yeterli ve milletine vefalı bireyler yetiştireceğiz”
“Hocamızın değerli fikirlerini destekliyoruz”
Afyon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak, görüşmenin çok olumlu geçtiğini ifade etti. Başkan Konak “Değerli Hocamız Sayın Alpagan Mustafa Yıldırım hocamızın fikirlerini önemsiyor ve destekliyoruz. Üniversite-Esnaf diyaloğu Yıldırım hocamızla gelişecek ve hak ettiği yere gelecektir. Ziyaretinden son derece mutlu olduk” dedi. Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Adayı Prof. Dr. Alpagan Mustafa Yıldırım’ın ESOB’a olan ziyaretinde Başkan Vekili Atilla Kocabaş da hazır bulundu.
Yorumlar
Kalan Karakter: