Büyük Taarruzun 103. yıl dönümünde AKÜ’nün daveti ile Ege Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi ve Afyon Kocatepe Üniversitesi öğrenci ve personelinin katıldığı Zafer Yürüyüşünde Yüzbaşı Agah Efendi Şehitliği, Büyük Taarruz Şehitliği ve İstiklal Tanıtım Merkezi ziyaret edildi. Ziyaretlerde misafirlere, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Uygulama ve Araştırma Merkezi Öğr. Gör. Gülden Yürektürk ve AKÜ Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölüm Başkanlığı Öğr. Gör. Burak Ahmet Saka tarafından Büyük Taarruza ilişkin bilgiler aktarıldı. Heyet daha sonra Şuhut ilçesinde bulunan ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Büyük Taarruz öncesinde karargâh olarak kullandığı Atatürk Evini ziyaret etti.
Kocatepe Zafer Yürüyüşü'ne Üniversitelerden Yoğun Katılım: Öğrenciler Tarihe Dokundu
Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) tarafından geleneksel hale getirilen Kocatepe Zafer Yürüyüşü çevre üniversitelerden gelen öğrenci ile akademik ve idari personelin katılımı ile gerçekleştirildi.
Yayınlanma :
26.08.2025 13:06
Güncelleme :
26.08.2025 13:06


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: