Datça ilçesinde bir kişi, boş bir arazide ağaca asılı halde yaşamını yitirmiş olarak bulundu.
Olay, İskele Mahallesi’nde gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir süre önce Afyonkarahisar’dan Datça’ya gelerek bir iş yerinde çalışmaya başlayan 25 yaşındaki M.K., çalıştığı iş yerine yakın bir noktadaki boş arazide hareketsiz halde bulundu.
Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, gencin hayatını kaybettiği belirlendi.
Olayla ilgili inceleme başlatılırken, kesin ölüm nedeninin yapılacak çalışmaların ardından netlik kazanacağı öğrenildi.
Çalışmak İçin Datça’ya Giden Afyonlu Genç Ağaca Asılı Halde Ölü Bulundu
Muğla’nın Datça ilçesinde, Afyonkarahisar’dan gelerek çalışmaya başlayan 25 yaşındaki bir genç, boş arazide ağaca asılı halde ölü bulundu.
Yayınlanma :
01.01.2026 23:46
Güncelleme :
01.01.2026 23:46
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: