Gençlik teşkilatı, gerçekleştirdiği ziyaretlerle hem ana kademe hem de gençlik kolları teşkilatlarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulunuyor. Bu kapsamda son olarak Salar, Işıklar ve Gebeceler beldeleri ziyaret edildi.
Salar Beldesinde İstişare Toplantısı
Ziyaretlerin ilk durağı olan Salar Beldesi'nde İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin İntepe’ye, İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Av. Mehmet Akif Küçük ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Av. Hakkı Cihan Coşkun eşlik etti. Belde Başkanı İsmail Çakır ve Belde Gençlik Kolları Başkanı Şükrü İçgöz’ün ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, teşkilat çalışmaları ve gençlik faaliyetleri üzerine kapsamlı istişareler yapıldı.
"Mahallede Gençiz" Programına Yoğun Katılım
AK Gençlik tarafından organize edilen “Mahallede Gençiz” programı, Salar'ın ardından Işıklar ve Gebeceler beldelerinde de yoğun ilgiyle karşılandı.
Işıklar Beldesi ziyaretine, İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı İbrahim Ünlüer, İl Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Hüseyin Düşgün, Işıklar Belediye Başkanı Murat Karamoç, Belde Başkanı Mustafa Türkan ve Belde Gençlik Kolları Başkanı İsmail Aydın katılım sağladı. Programda gençlerin davaya olan inancı ve enerjisi bir kez daha gözlemlendi.
Son Durak Gebeceler Oldu
Programların son durağı olan Gebeceler Beldesi'nde ise gençlerle bir araya gelindi. Programa İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcıları Mutlu Şen ve İbrahim Ünlüer ile İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Tanyıldız katıldı. Gebeceler Belediye Başkanı İsa Atay, Belde Başkanı Şevki Yıltayın ve Belde Gençlik Kolları Başkanı Halil Bozkurt da programda yer aldı. Burada gençlerle güçlü bir birliktelik sergilendi.
“Genç Kardeşlerimizle Bir Araya Gelerek Teşkilat Çalışmalarımızı İstişare Ettik”
Gerçekleştirilen belde ziyaretlerinin ardından açıklamada bulunan İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin İntepe, ev sahipliği yapan tüm teşkilat mensuplarına ve gençlere teşekkürlerini iletti. Başkan İntepe,"AK davanın TEKNOFEST kuşağı' olarak belde ziyaretlerimize aralıksız devam ediyoruz. İlk durağımız Salar Beldemiz oldu. Burada genç kardeşlerimizle bir araya gelerek teşkilat çalışmalarımızı ve önümüzdeki döneme dair hedeflerimizi istişare ettik. Bizleri misafir eden Belde Başkanımız İsmail Çakır’a ve Belde Gençlik Kolları Başkanımız Şükrü İçgöz’e gönülden teşekkür ediyorum. Işıklar Beldemizde gerçekleştirdiğimiz ‘Mahallede Gençiz’ programında genç kardeşlerimizin davaya olan inançlarını ve enerjilerini bir kez daha gördük. Belediye Başkanımız Murat Karamoç’a, Belde Başkanımız Mustafa Türkan’a ve Belde Gençlik Kolları Başkanımız İsmail Aydın’a samimi ev sahipliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Son durağımız Gebeceler Beldemizde genç kardeşlerimizle güçlü bir birliktelik sergiledik. Gençliğimizin dinamizmi, davamızın en büyük teminatıdır. Bizleri en güzel şekilde ağırlayan Belediye Başkanımız İsa Atay’a, Belde Başkanımız Şevki Yıltayın’a ve Belde Gençlik Kolları Başkanımız Halil Bozkurt’a teşekkür ediyorum." Dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: