Kadınlar Voleybol 1. Ligi'nde normal sezonu ilk 4’te tamamlayan takımların katıldığı Play-Off Yarı Finalinde mücadele eden Afyon Belediye Yüntaş Voleybol, Yarı Finalli lider olarak tamamlarken Final Etabına terfi etti. Bugün ilk final maçına çıkan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı PTT ile karşılaştı.
Afyon Belediye bugün oynadığı maça oldukça iyi başlayarak ilk seti rakibine zorlansa da 25-21 kazandı. 1-0
İkinci sete de oldukça iyi başlayan Afyon Belediye, zorlanmadan kazandığı sette rakibine 23 sayı verdi. 25-23 kazanan Afyon Belediye rakibini önünde 2-0’ı yakaladı.
Üçüncü sette yine başa baş bir mücadele sahnelenirken PTT’nin önde olduğu seti geriden gelerek 27-25 kazanan Afyon maçı 3-0’a taşıdı.
Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı, rakibini mağlup ederek grubu 1 galibiyet ve 3 puanı aldı. Afyon Belediye, Sultanlar Ligi’ne terfi için son 2 maçına çıkacak. Yarın saat 18.00’de Vestel Manisa BŞB ile karşılaşacak olan Afyon Belediye, Pazar günü de saat 16.00’da Sakarya ile mücadele edecek. Afyon Belediye kalan iki maçından birini kazandığı takdirde Sultanlar Ligine adını yazdıracak. >> Ali Fuat Güçlüer
Yorumlar
Kalan Karakter: