“ZAM FIRTINASI OLAĞAN BİR DURUM GİBİ YANSITILIYOR”
İYİ Parti İl Başkanı Muhammed Mısırlıoğlu, haftalık basın toplantısında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
Yayınlanma :
20.10.2021 02:05
Güncelleme :
20.10.2021 02:05


Ülkemizde her yeni güne, yeni zam haberleri ile uyanıyoruz diyen İYİ Parti İl Başkanı Muhammed Mısırlıoğlu; “Türkiye’mizde gün geçmiyor ki zam olmasın. Her gün bir zam haberi ile uyanıyoruz. Zam fırtınası olağan bir durum gibi yansıtılıyor. Zamlar insanımıza alıştıra alıştıra her hafta yapılıyor”dedi.
“EMEKLİNİN ALDIĞI MAAŞ ERİDİ”
Akaryakıtın 9 TL’ye dayandığını ifade eden Başkan Mısırlıoğlu: “Türkiye’mizde gün geçmiyor ki zam olmasın. Her gün bir zam haberi ile uyanıyoruz. Zam fırtınası olağan bir durum gibi yansıtılıyor. Zamlar insanımıza alıştıra alıştıra her hafta yapılıyor. Çiftçimizin en büyük gideri akaryakıt dokuz liraya dayandı. Akaryakıt, tohum ve gübre çiftçimizin temel gereksinimleri. Akaryakıta yapılan zam bütün temel girdi fiyatlarını etkiliyor. İnsanlarımız üretemez ve doğduğu topraklarda doyamaz hale geldi. Emeklimizin aldığı maaş eridi. Asgari ücret ile yaşamaya çalışan vatandaşımız kışlık kömür ihtiyacını karşılamak için banka banka kredi alabilmek için geziyor. Ailenin babası aldığı maaşın yetersizliğini ailesine söylenmeye utanır hale geldi. Muhalefetin görevi bunları söylemek. Biz bunları söyleyince dış güçlerin oyuncağı olmakla itham ediliyoruz. Acizliklerini dış güçlere bağlamasınlar. İnsanımız zor durumda, çaresizlik had safhada”dedi.
“AYNAYA BAKTIKLARINDA KENDİLERİNİ GÖRECEKLERDİR”
Havuz medyasında yaptığı açıklamalar ile Doğu Perinçek’i eleştiren Başkan Mısırlıoğlu “Yandaş kanallarda Partimize ve Genel Başkanımıza iftira atan bu şahısın fotoğrafını size göstermek istiyorum. PKK ile kol kola gezen bu şahıs önce aynaya baksın sonra konuşsun. İktidar acizlik içerisinde, bu şahsa Genel Başkanımızı ve İYİ Partiyi karalama görevi vermiş. Bu tür kişiler aynaya baktığında kendilerini göreceklerdir”dedi.
TEK SUÇLU ONLAR MI?
Geçtiğimiz günlerde İscehisar’da meydana gelen servis kazası ile ilgili de konuşan Mısırlıoğlu: “Acımız taze. Çatağıl köyünde servis aracının kaza yapması sonucu yavrularımızı kaybettik. Basından öğrendik ki ilçe Milli Eğitim Müdürü ve Okul Müdürü görevlerinden alınmışlar. Tek suçlu onlar mı? Asıl suçlu olan Milli Eğitim Müdür hala koltuğunda oturmakta. Milli Eğitim Müdürümüz hiç suçu yokmuş gibi ailelerle yas tutuyor. Sayın Müdürüm bu işin sorumluluğu başta size ait. Derhal görevinizden ayrılmalısınız. Afyon Eğitimine daha fazla zarar vermeyin. Onurlu davranın istifa edin”dedi.
“CENGİZ KURTOĞLU HALKIMIZLA BİRLİKTE OLACAK”
“22 Ekim Cuma günü saat 19.00 da coşku ile partimizin 4. Yaşını kutlayacağız” diyen Başkan Mısırlıoğlu: “Bütün olumsuzlukları bir nebzede olsa unutarak o gün basınımızla ve halkımızla birlikte bu coşkuyu hep birlikte yaşamak istiyoruz. Partimize katılımların ve rozet takma programının sonrası gerçekleşecek konserimizde Türk Müziğinin usta sesleri Cengiz Kurtoğlu ve Sami Çelik halkımızla birlikte olacak. Tüm Afyonkarahisar halkını bu mutlu günümüzde yanımızda görmek istiyoruz”dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: