Afyonkarahisar’ın Esentepe Mahallesi Muhtarı Yalçın Yılmaz’ın amcaoğlu Erdinç Yılmaz, genç yaşta hayatını kaybetti. Vefat haberi, aile ve yakın çevresinde büyük üzüntüye neden oldu.
Muhtar Yalçın Yılmaz, acı haberi sosyal medya hesabından “İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn” ifadeleriyle duyurdu. Paylaşımında amcaoğluna duyduğu sevgiyi dile getiren Yılmaz, Erdinç Yılmaz için “Yaşı küçük, cüssesi büyük, kocaman yürekli” ifadelerini kullandı.

CENAZE PROGRAMI NETLEŞTİ
Erdinç Yılmaz’ın cenaze törenine ilişkin program da belli oldu. Alınan bilgilere göre, cenaze namazı Paşa Camii’nde kılınacak.
Törenin salı günü öğle namazına müteakip gerçekleştirileceği, programa şehirdeki siyasi isimler, muhtarlar ve Yılmaz ailesinin yakınlarının katılım göstermesinin beklendiği öğrenildi.
DEFİN İŞLEMLERİ İSMAİL MAHALLESİ’NDE
Cenaze namazının ardından Erdinç Yılmaz’ın naaşı, İsmail Mahallesi’nde bulunan aile kabristanlığına defnedilecek.
Yorumlar
Kalan Karakter: