Vali Yiğitbaşı, Şehit ve Gazi Aileleriyle İftar Programında Buluştu
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, “18 Mart Şehitleri Anma Günü” dolayısıyla düzenlenen iftar programında Şehit ve Gazi aileleri ile bir araya geldi.
İftar programında Vali Yiğitbaşı’nın yanı sıra; Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Ahmet Birtan Erol, Afyonkarahisar Garnizon Komutanı Tuğgeneral Fatih Dağlı, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Tolga Yağan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilal Erdoğan ve Dr. Burhan Selim Yiğitbaşı da yer aldı.
İftar programı kapsamında şehit aileleri ve yakınları ile sohbet eden Vali Yiğitbaşı, Afyonkarahisar Valiliği olarak şehit ailelerinin her zaman yanında olduklarını ifade etti.
Programda konuşan Vali Yiğitbaşı, ''Çanakkale, sadece askerî kahramanlıkların gösterildiği bir mücadele değil; büyük bir milletin inançları, değerleri ve ahfadı uğruna canından geçen serdengeçtileriyle efsaneleştiği ve bu bağlamda mazlum halklara örnek olduğu kutsal bir direnişin adıdır.'' dedi.
Program, Kur'an'ı Kerim tilaveti ve yapılan sohbetler eşliğinde yenilen iftar yemeğinin ardından sona erdi.
Yorumlar
Kalan Karakter: