Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Vekili Ali Arıkan, Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’yu makamında ziyaret etti. Vali Yardımcı Arıkan Başkan Koyuncu’dan ilçede yürütülen belediye hizmetleri, devam eden yatırımlar ve geleceğe dönük projeler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
“Emirdağ Gelişen ve Modernleşen Bir İlçe Olma Yolunda”
Ziyaret sırasında konuşan Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Emirdağ’ın her geçen gün daha da gelişen ve modern bir ilçe olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirtti. Başkan Koyuncu, ilçeye kazandırılan hizmetlerin halkın yaşam kalitesini artırmaya yönelik olduğunu vurguladı.
Vali Yardımcısı Vekili Ali Arıkan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Koyuncu, “Sayın Arıkan’ın desteği ve ilgisi bizler için çok kıymetli. Emirdağ’ımızın daha güzel bir geleceğe ulaşması için çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
Yorumlar
Kalan Karakter: