Bankanın üst yönetiminde önemli isimler görevlerini sürdürürken, kritik komitelerde de yeni görevlendirmeler yapıldı.
Genel Kurul’da alınan karara göre Mustafa Saydam, yönetim kurulu başkanlığı görevine devam ederken, Cemil Ragıp Ertem ise yönetim kurulu başkan vekili olarak görevini sürdürecek. Bankanın genel müdürlüğüne ise Osman Arslan yeniden seçildi. Kararlar oy birliğiyle alındı.
Toplantıda ayrıca denetim, kredi, kurumsal yönetim ve ücret komitelerinde de yeni görev dağılımları belirlendi. Buna göre Sadık Yakut ve Halil Çelik denetim komitesine getirilirken, kredi komitesinde Osman Arslan, Mustafa Saydam, Şahin Uğur, Adnan Ertem ve Halil Çelik yer aldı.
Kurumsal yönetim komitesinde Vedat Demiröz, Haydar Kemal Kurt, Ali Tahan ve Korhan Turgut görev alırken, ücret komitesinde ise Adnan Ertem ve Sadık Yakut’un yer almasına karar verildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: