Babaannesinin vefatının ardından duygu yüklü bir açıklama yapan ünlü rapçi BLOK3, Muğla’daki konserini iptal ettiğini duyurdu.
Geçtiğimiz günlerde sağlık problemleri nedeniyle konserlerini geçici olarak erteleyen Blok3, müzik kariyerine dönmeye başlamıştı.

Blok3, son dönemde hem müzik kariyerindeki yükselişi hem de özel hayatıyla gündeme gelmişti. Spotify Türkiye verilerine göre, 2025 yılının en çok dinlenen rap sanatçısı olan Blok3, bir yandan da magazin dünyasında yerini almıştı. İrem Haznedar ile yaşadığı aşkla da dikkatleri üzerine çekmişti.

Instagram hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunan Blok3, babaannesinin vefatını sevenleriyle paylaştı ve konserinin cenaze sebebiyle başka bir tarihe ertelendiğini açıkladı. Blok3, "Muğla’daki konserimi cenaze sebebiyle başka bir tarihe erteliyorum. Mekanın cennet olsun babaannem." diyerek duygusal bir mesaj paylaştı. Takipçileri ise Blok3’e taziye mesajları gönderdi.
Yorumlar
Kalan Karakter: