Süleyman Demirel Fen lisesi satrançta Türkiye şampiyonu oldu
Okul Sporları Online Satranç Turnuvası'nda Afyonkarahisar Süleyman Demirel Fen Lisesi takım halinde Türkiye şampiyonu oldu.
Yayınlanma :
23.06.2021 16:30
Güncelleme :
23.06.2021 16:30


Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, kupa ve madalyaları vermek üzere Süleyman Demirel Fen Lisesini ziyaret etti. Ziyarette Müdür Vekili Süleyman Sezen, Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Ademoğlu ve sporcuları tebrik eden Müdür Feyzullah Dereci, "Pandemi nedeniyle genellikle gençlerimiz bilgisayar oyunlarıyla daha çok ilgileniyorlar. Ancak bu gençlerimiz yarışmaları takip edip katıldılar ve derece elde ettiler. Öncelikle hem ilgilerinden dolayı hem de aldıkları derecelerden dolayı gençlerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyorum." dedi.
Düzenlenen ödül töreni ile sporculara kupa ve madalyaları takdim edildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: