ŞUHUT MÜFTÜLÜĞÜ VEKALETLE KURBAN BAĞIŞI STANDINDA KURBAN BAĞIŞI DEVAM EDİYOR
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 2025 yılı vekaletle kurban ücreti yurtiçi 13500 TL ve yurtdışı 5450 TL olarak belirlenmişti.
Şuhut Müftülüğü, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın belirlediği 2025 yılı vekaletle kurban ücretleri doğrultusunda, vatandaşların kurban bağışlarını güvenilir bir şekilde gerçekleştirmeleri için çalışmalarına devam ediyor. Yurtiçi vekalet kurban bedeli 13.500 TL, yurtdışı bedeli ise 5.450 TL olarak belirlendi.
Vatandaşlar, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) aracılığıyla yurtiçi ve yurtdışı kurban vekaletlerini vermek üzere, Şuhut İlçe Merkezi Belediye Meydanı'nda kurulan kurban standını ziyaret edebilirler. Müftülük, kurban bağışlarının devam ettiğini ve standın vatandaşların hizmetinde olduğunu bildirdi.
Yorumlar
Kalan Karakter: