Dinar’da yeni bir işletme daha hizmete girdi. Otogar Mahallesi, Eski Denizli Sokak üzerinde faaliyet göstermeye başlayan Premium Auto’nun açılışı, yoğun katılımla gerçekleşti.
Açılış programına Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu da katıldı. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından işletmeyi gezen Başkan, iş yeri sahipleri Hüseyin Özcan ve Şinasi Palaz’a hayırlı işler temennisinde bulundu.
Açılış Kurdelesini Belediye Başkanı Veysel Topçu, İl Genel Meclis Üyesi Kemal Başoğlu, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Veli Özcan, Dinar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sabri Can Bekle Kesti.
İlçemizde istihdama katkı sağlayacak her türlü girişimi desteklediklerini ifade eden Başkan Topçu, "İlçemize kazandırılan her yeni iş yeri, ekonomik canlılık açısından önemli bir adımdır. Premium Auto’ya hayırlı, bereketli kazançlar diliyorum" dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: