SUÇ MAKİNASI AFYON'DA YAKALANDI
16 farklı dosyadan hakkında 27 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü Afyonkarahisar'ın Dazkırı ilçesinde yakalandı.
Yayınlanma :
20.11.2020 11:20
Güncelleme :
20.11.2020 11:20


Edinilen bilgilere göre, İzmir Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma Bürosu, birçok suçtan aranan ve 27 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan Sübet Kiraz'ın içerisinde bulunduğu aracı plaka tanıma sistemi (PTS) üzerinden son 10 günden bu yana Denizli - Afyonkarahisar kara yolunda seyahat ettiği belirlendi. Hükümlünün bilgileri ve durumAfyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğüne bildirilmesi üzerine Dazkırı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Yeşilyurt Mahallesinde Kiraz’ın içerisinde olduğu aracı durdurdu.
Kimliği yanında olmadığını öne süren Kiraz, kendisini A. Kiraz olarak tanıttı. Buna inanmayan ekipler şüpheliyi, kimlik ve parmak izi sorgulaması yapılmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.
Şüphelinin yapılan kimlik sorgulamasında aranan kişinin eşkaliyle uyuşmasının ardından savcılık talimatıyla gözaltı kararı verildi. Ardından mahkemeye sevk edilen şahıs tutuklanarak cezaevine götürüldü. Şahsın 16 ayrı dosyadan hakkında kesinleşmiş cezası bulunduğu ve 27 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile arandığı öğrenildi. >>İHA
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: