Aralık ayında Antalya’nın Kepez ilçesinde meydana gelen olayda, şehit yakını anne A.A. ve kızı, kartlarını okuttuklarını söylemelerine rağmen halk otobüsü şoförü A.Ü. tarafından “kart basılmadı” gerekçesiyle araçtan indirildi.
Ailenin şehit yakını olduğunu belirtmesine rağmen, şoförün “Şehit ailesi olman beni ilgilendirmiyor” dediği iddiası sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Görüntülerin yayılmasının ardından şoför hakkında idari soruşturma başlatıldı.
ŞOFÖR SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADI
Tepkilerin odağındaki şoför A.Ü., bugün Antalya’da silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda A.Ü.’nün vücuduna iki kurşun isabet ettiği öğrenildi. Olayın ardından Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldı. Şoförün sağlık durumuna ilişkin resmi bir açıklama yapılmazken, saldırının nedeni henüz netlik kazanmadı.
ANTALYA EMNİYETİ SORUŞTURMA BAŞLATTI
Antalya Emniyet Müdürlüğü, silahlı saldırının faillerinin tespit edilmesi ve olayın aydınlatılması amacıyla geniş çaplı soruşturma yürütüldüğünü duyurdu. Saldırının, daha önce yaşanan otobüs olayıyla bağlantılı olup olmadığı araştırılıyor.
SEDAT PEKER DETAYI GÜNDEM OLDU
Olayla ilgili dikkat çeken bir diğer gelişme ise kırmızı bültenle aranan ve Dubai’de yaşadığı bilinen Sedat Peker’in sosyal medya paylaşımları oldu.
Peker’in saldırıya ilişkin çok sayıda paylaşımı hesabından aktardığı görüldü. Ayrıca saldırganın ateş açarken “Ruh Adam’ın selamı var” dediği iddiası da sosyal medyada yer aldı.
KAMUOYUNDA TARTIŞMALAR SÜRÜYOR
Şehit yakını anne ve kızının yaşadığı olay ile şoföre yönelik silahlı saldırı, kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Olayın tüm yönleriyle aydınlatılması beklenirken, soruşturma süreci devam ediyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: