SAHİBİ ŞAMPUAN YÜZÜNDEN ÖLDÜRÜLEN HAMAM SATIŞA ÇIKTI
Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde şampuan meselesi yüzünden çıkan kavgada sahibi bıçaklanarak öldürülen hamam satışa çıkarılırken, internet üzerinden verilen satış ilanında ise hamamın vefat nedeniyle satıldığı de belirtildi.
Yayınlanma :
09.08.2021 02:26
Güncelleme :
09.08.2021 02:26


Hamam 650 bin TL’den satışa çıkarıldı
Bir kişinin hayatını kaybettiği Bolvadin ilçesindeki hamam bir satış platformunda satışa çıkartıldı. Hamamda çıkan kavgada hayatını kaybeden Hilmi Coşkun’un ailesi tarafından satışa çıkartılan hamam için 650 bin lira fiyat istenirken satış ilanının altında bulunan açıklamada ise hamamın ‘vefat nedeniyle’ satıldığı da bildirildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: