Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde, Safiye Sultan ve Çiğiltepe KYK yurt müdürlüklerinin ev sahipliğinde düzenlenen iftar programı, özel bireyler ile üniversite öğrencilerini aynı sofrada buluşturdu. Ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik ikliminde gerçekleşen program, katılımcılar tarafından memnuniyetle karşılandı.
Samimi atmosferde gerçekleşen buluşma, farklı yaşam deneyimlerine sahip bireylerin kaynaşmasına katkı sağlarken, sosyal farkındalık açısından da örnek bir organizasyon olarak değerlendirildi.

BEYAZAY DERNEĞİ’NDEN TEŞEKKÜR
Türkiye Beyazay Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Fatma Kilci Kavas, programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Kavas; Gençlik ve Spor İl Müdürü Nedim Aslan, Yurt Hizmetleri Müdürü Mustafa Asan, Safiye Sultan Yurt Müdürü Asuman Yılmaz ve Çiğiltepe Yurt Müdürü Meltem Biner’e katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti.
“BU SOFRALAR GÖNÜLLERİ BULUŞTURUYOR”
Özel bireylerin sosyal hayatta çoğu zaman davet alma fırsatı bulamadığını ifade eden Kavas, organizasyonun çocuklar açısından büyük anlam taşıdığını belirtti. Kavas, “Kurulan bu sofralar sadece yemek değil, gönülleri de buluşturuyor. Çocuklarımızın kendilerini değerli hissettikleri bu tür organizasyonların artmasını temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.
PROGRAM HATIRA FOTOĞRAFLARIYLA SONA ERDİ
İftar programı, yemek sonrası gerçekleştirilen sohbetler ve hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi. Katılımcılar, Ramazan’ın paylaşma ve dayanışma ruhunu birlikte yaşamanın mutluluğunu paylaştı.
Yorumlar
Kalan Karakter: