Minik Adnan’ın Mezarı Başında Sarı-Kırmızı Gözyaşı: Annesinden Yürek Yakan Veda!
Kahramanmaraş’ta bir ortaokula düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden 5. sınıf öğrencisi Adnan Göktürk Yeşil’in acısı dinmiyor.
Yayınlanma :
16.04.2026 17:56
Güncelleme :
16.04.2026 18:01
Henüz hayatının baharında vefat eden küçük Adnan’ın Osmaniye’nin Düziçi ilçesindeki mezarı, bu kez annesinin yürek burkan bir vedasına sahne oldu.
Evladının en büyük tutkularından birinin Galatasaray sevgisi olduğunu bilen acılı anne, oğlunun mezar taşına onun çok sevdiği sarı-kırmızı formayı bıraktı. Mezar başında gözyaşlarına hakim olamayan annenin bu davranışı, görenlerin yüreğini dağladı.
Yakınları, Adnan’ın okuldan arta kalan zamanlarında sürekli futbol konuştuğunu, Galatasaray maçlarını büyük bir heyecanla takip ettiğini ve bir gün stadyumda maç izleme hayali kurduğunu anlattı. Ancak bu hayal, yaşanan acı olayla birlikte yarım kaldı.
Mezar taşına bırakılan forma, küçük bir çocuğun hayallerini, sevgilerini ve yarım kalan umutlarını simgelerken; annesinin bu sessiz vedası, Türkiye’yi bir kez daha derinden sarstı. >>İHA
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: