Otogarda üretilen lokuma yoğun ilgi
Otogarda üretilen, Ramazan Bayramı öncesi ilimizin meşhur gıdalarından lokuma vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Afyonkarahisar terminalinde mola veren vatandaşlar, Ramazan Bayramı için memleketlerine götürmek için meşhur lokuma büyük ilgi gösteriyor. Terminaldeki lokum imalathanelerinde yapılışını gören vatandaşlar, genelde kaymaklı sultan lokum ile kaymak şekeri alıyor.
Bayram hediyesi olarak tercih ediliyor
Lokum imalathene sahibi İsmail Altınay, yaptığı açıklamada, Afyonkarahisar'ın kavşak noktasında bulunduğu için terminalde yoğun otobüs sirkülasyonu olduğunu belirtti.
Altınay, son iki gündür lokum satışlarının büyük artış gösterdiğini belirterek, şunları kaydetti:
"Ramazan Bayramı bilindiği üzere şeker ve tatlı bayramıdır. İzmir-Ankara, İzmir-İstanbul, Antalya ve Doğu güzergahında memleketlerine bayram tatiline giden vatandaşlar terminalimize uğruyor. Genelde de bayram hediyesi götürmek için lokum alıyorlar. Önceki günlere göre satışlarımız çok arttı."
Yorumlar
Kalan Karakter: