MİLLETVEKİLİ ARSLAN, BAŞKAN ALİ ARSLAN’I ZİYARET ETTİ
AK PARTİ Afyonkarahisar Milletvekili Hasan Arslan Milletvekili Koordinatörü Mestan Özcan ve İl Başkan Yardımcıları Kadir Çetin ve İbrahim Sarı, Hocalar Belediye Başkanı Ali Arslan’ı makamında ziyaret etti.
Ziyaret kapsamında ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Milletvekili Arslan resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ziyarete ilişkin şu ifadelere yer verdi:
“8. Olağan ilçe kongremiz gerçekleştirmek için geldiğimiz Hocalar ilçemizde Belediye Başkanımız Ali Arslan’ı, Milletvekilimiz Koordinatörümüz Mestan Özcan ve İl Başkan Yardımcılarımız Kadir Çetin ve İbrahim Sarı ile birlikte ziyaret ettik. Tuttuğunu koparan, çalışkan başkanımıza görevinde muvaffakıyetler diliyor, çalışmalarının arkasında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyorum.”
Yorumlar
Kalan Karakter: