Milletvekili Ali Özkaya, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde yayımladığı mesajda kayıpları rahmetle anarken, devletin seferberlik ruhuyla şehirleri yeniden inşa ettiğini dile getirdi.
“Deprem Milletimizin Yüreğinde Derin İzler Bırakmıştır”
Milletvekili Özkaya, yaşanan felaketin üzerinden zaman geçse de acının tazeliğini koruduğunu söyledi. Özkaya, “Asrın felaketi olarak hafızalara kazınan ve tarihimizin gördüğü en büyük doğal afetlerinden biri olan 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden tüm deprem şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Acısı ilk günkü tazeliğini koruyan bu büyük yıkım, milletimizin yüreğinde derin izler bırakmıştır. Bu acı asla unutulmayacak, kayıplarımız daima kalbimizde yaşayacaktır. Bu tarifi mümkün olmayan acıyı anlatacak bir kelime bulmak ne yazık ki mümkün değildir.” dedi.
“Her Alanda İhya Çalışmaları Gerçekleştirmiştir”
Özkaya mesajında devlet ve millet dayanışmasına da değindi. Özkaya, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde devletimiz ilk andan itibaren tüm imkânlarıyla vatandaşlarımızın yanında olmuştur. Sonrasında dünyanın da takdirini kazanan büyük bir seferberlik ruhuyla, devletimiz 11 şehrimizi kararlılıkla yeniden ayağa kaldırmış ve her alanda ihya çalışmaları gerçekleştirmiştir. Milletimizle birlikte el ele verilen bu mücadelede yaralar hızla sarılmıştır. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket eden aziz milletimizin her zorluğun üstesinden geleceğine yürekten inanıyorum. Acısı hâlâ taze olan bu büyük felakette hayatını kaybeden tüm deprem şehitlerimizi rahmetle anıyor, geride kalan vatandaşlarımıza sabır, sağlık ve afiyet diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Yorumlar
Kalan Karakter: