GENÇ GİRİŞİMCİLER, ÜRETİM TESİSLERİNİ İNCELEDİ
TOBB Afyonkarahisar Genç Girişimciler Kurulu’nun davetlisi olarak Afyonkarahisar’a gelen 5 ilin Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı, farklı firmaların üretim tesislerini yerinde inceledi.
Yayınlanma :
23.12.2019 17:22
Güncelleme :
23.12.2019 17:22


İki gün süren ziyaretlerde TOBB Afyonkarahisar Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Mustafa Özkan, TOBB İzmir Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Süleyman Çınar, TOBB Manisa Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Mustafa Yücel, TOBB Aydın Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Hilmi Duruoğlu, TOBB Kütahya Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Ali Alper Olgun, TOBB Uşak Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Cemal Yalçındağ, TOBB Afyonkarahisar Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkan Yardımcıları Kerem Güzel ve Nurettin Karaman, TOBB Afyonkarahisar Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi İcra Kurulu Üyeleri Murat Tuğrul, Mehmet Kolaylı, Ayhan İzzet Mollaoğlu ve Yasin İsmet Gökgöz hazır bulundu.
Heyet, Afyonkarahisar programı çerçevesinde ilk olarak İhsaniye’de haşhaştan üretilen krema ile öne çıkan Aşpa gıda firmasını ziyaret etti. Firmanın sahipleri Ahmet Aşkın, Süleyman Aşkın ve Mücahit Aşkın’dan ayrıntılı bilgi alan heyetin ikinci durağı İscehisar’da Karamehmetler Mermer oldu. Karamehmetler Mermer Yönetim Kurulu Üyesi Cihan Özcan, yaptıkları mermer ihracatı hakkında bilgi verdi.
Heyet, programın ilk gününde son ziyareti Avşar Maden Suyu’na gerçekleştirdi. Avşar Maden Suyu İşletme Müdürü Tuğrul Uçar, üretim ve ihracat hakkında sunum yaptı. Heyet, programın ikinci gününde ziyarete İkbal Şekerleme’den başladı. İkbal Şirketleri Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Pancar’dan lokum üretimi ve fabrikanın kapasitesi hakkında bilgiler alan heyet, daha sonra TOBB Afyonkarahisar GGK İcra Komitesi Başkan Yardımcısı Nurettin Karaman’ın sahibi olduğu MartoliaMermer’i ziyaret etti. Heyet program çerçevesinde son firma ziyaretini İkbal Sucuk Üretim Fabrikası’na gerçekleştirerek Türkiye Satış Müdürü Şafak Soydan ile Üretim Müdürü Fatma Özyıldız’dan bilgi aldı.
Afyonkarahisar’ın tarihi yerlerini gezdiler
TOBB Ege İlleri Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanları, firma ziyaretlerinin ardından Afyonkarahisar’ın tarihi, kültürel ve turistik alanlarını gezdi. Millet Hamamı, Mevlevi Türbe Camii ve Sultan Divani Mevlevihane Müzesi, Ulu Camii ile tarihi konakları ziyaret eden GGK Başkanları, Afyonkarahisar’ın sanayi ve turizm alanlarında atılan adımlar ile kabuğunu kırdığını, şehir hayatı ile Anadolu’nun örnek kentlerinden birisi olduğunu vurguladı. Heyet, ev sahipliği dolayısıyla Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’e, ATSO Yönetim Kurulu’na, TOBB Afyonkarahisar GGK İcra Komitesi Başkanı Mustafa Özkan’a teşekkür etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: