FUHUŞ YAPILDIĞI GEREKÇESİ İLE 17 EV KAPATILDI
Afyonkarahisar’da günlük kiralık evlerle birlikte iki apart işletmesine ilgili mevzuata uymadıkları gerekçesi ile polis tarafından toplamda 36 bin 49 TL idari para cezası uygulanırken 17 ev de fuhuş yapıldığı gerekçesi ile mühürlenerek kapatıldı.
Yayınlanma :
11.08.2020 02:06
Güncelleme :
11.08.2020 02:06


28 eve fuhuş baskını yapıldı
Polis tarafından gerçekleştirilen denetimlerde ayrıca 28 eve yönelik fuhuş baskınları yapıldı. Baskınlarda 17 ev kapatılarak mühürlenirken, 11 evle ilgili adli işlemlerin ise devam ettiği bildirildi. Açıklamada ayrıca “Bu kapsamda kayıt dışı müşteri kabulü ve suça meyilli şahısların takibi, fuhuşla mücadele açısından denetimler devam edecek olup, kamu ve toplum yararı için çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecek, suç ve suçluyla mücadele konusunda asla taviz verilmeyecektir” ifadelerine yer verildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: