Yeni Sendika Afyonkarahisar İl Başkanı Osman Aktaş, 2025 yılının değerlendirmesini yaparak 2026’ya dair umut ve kararlılık vurgusu yaptı.
Başkan Aktaş, geride kalan yılın yorgunluk, sabır ve fedakârlıkla geçtiğini belirterek, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının yıl boyunca toplumun tam merkezinde, sahada ve kurumlarda büyük bir özveriyle görev yaptığını ifade etti. Yeni Sendika olarak bu emeğin yalnızca tanığı olmadıklarını dile getiren Aktaş, “Biz bu mücadelenin sözü, sesi ve yoldaşı olduk” dedi.
2026 yılına güçlü bir niyetle girdiklerini vurgulayan Aktaş, yeni yılın; emeğin değer gördüğü, yükün adil paylaşıldığı ve umudun eksilmediği bir dönem olması temennisinde bulundu. Birlik ve dayanışma mesajı veren Aktaş, “Omuz omuza durduk, birlikte mücadele ettik. Önümüzdeki süreçte de aynı kararlılıkla yolumuza devam ederek birlikte güçleneceğiz” ifadelerini kullandı.
Yorumlar
Kalan Karakter: