Programa; Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mahmut Kızıltoprak, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ömer Çengel, İYİ Parti İlçe Başkanı Osman Kalay, Saadet Partisi İlçe Başkanı Hasan Basri Kantar, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Mevlüt Karyağdı, Demokrat Parti İlçe Başkanı Azmi Börekçi ve Anadolu Birliği Partisi İlçe Başkanı Emre Dabanlı katıldı.
Toplantıda, Bolvadin’in ortak meseleleri ele alınırken birlik ve beraberlik mesajları ön plana çıktı.
Başkan Derviş Aynacı konuşmasında şu ifadeleri kullandı:
“Bizim için siyaset, hizmet üretmenin adıdır. Fikirlerimiz farklı olabilir ama davamız birdir: Bolvadin’e hizmet etmek. Bugün burada bir araya gelişimiz şahsi değil, memleket meselesidir. Biz, ayrılıklardan değil, birlikten güç doğacağına inanıyoruz. Bu anlayışla hareket eden tüm siyasi parti ilçe başkanlarımıza teşekkür ediyorum.”
Başkan Aynacı, konuşmasının sonunda ise şunları söyledi:
“Bolvadin’in geleceğini inşa etmek için siyasi ayrılıkları değil, ortak aklı konuşacağız. Biz kavga için değil; birlik için, hizmet için, gelecek için buradayız. İnancımız odur ki, el ele verdiğimizde Bolvadin kazanacak, geleceğimiz kazanacak. Rabbim birliğimizi daim, beraberliğimizi güçlü kılsın. Katılımlarından dolayı ve memleket adına üstlendikleri sorumluluk için tüm siyasi parti başkanlarımıza yürekten teşekkür ediyorum.”
Yorumlar
Kalan Karakter: