Çay Adliye Personeli Veda Yemeğinde Buluştu
Çay Adliyesinde görev yaparken tayini çıkan hâkimler Cihan Erdoğan ile Mehmet Zübeyir Çiftçioğlu ve Adliye personeli için veda yemeği düzenlendi.
Yayınlanma :
30.06.2026 23:34
Güncelleme :
30.06.2026 23:34
Bizbize kır bahçesinde düzenlenen veda yemeğine Bolvadin Adalet Komisyonu Başkanı Semih Uygur, Bolvadin Cumhuriyet Başsavcısı Ümit Güntürk, Çay Cumhuriyet Başsavcısı Sadık Dereyatuk, hakimler, savcılar ve adliye personeli katıldı.
Programda birer konuşma yapan Başsavcı Güntürk ve Adalet Komisyonu Başkanı Uygur; birlikte çalışmaktan mutluluk duyduğumuz mesai arkadaşlarımıza yeni görev yerlerinde başarılar diliyoruz dedi.
Tayini çıkan Hakimler ve adliye personeline günün anısına plaket takdim edilmesinin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle program sona erdi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: