“KENDİ MİTİNGİNİZE DAHİ BARİYERDEN ATLAYARAK GİRİYORSUNUZ”
Seçim çalışmalarına merkez ilçe Karşıyaka mahallesinde devam eden AK Parti Milletvekili Adayı Ethem Karahan, semt pazarı esnafı ve mahalle esnaflarını ziyaret etti.
“TERÖRİST BAŞINA ÖZGÜRLÜK VAAT EDENİN BATMASI NORMALDİR”
Muhalefetin söylemleriyle battığını açıkça meşrulaştırmaya çalıştığını ifade eden Karahan; “Meral Akşener'in Başdanışmanı Aytun Çıray, ‘Battık’ diyor. Kovulduğu masaya, CHP'den küfür yiye yiye geri oturanlar, şehit bacısına küfreden Lütfü Türkkan'ı ödüllendirenler. Cumhurbaşkanı adayları Selo’ya ve üstü kapalı Apo’ya özgürlük ve özerklik vaat etmesi batmalarını meşrulaştırıyor”dedi.
“ÜLKEYİ YIKMAYA GELİYORLAR”
Muhalefet ittifak ortaklarının amaçlarının ülkeyi yıkmaya çalışmaktan başka bir şey olmadığını ifade eden Karahan; “Bunlar bunu yaparken diğerleri boş mu duruyor! CHP Türkiye Cumhuriyeti'nin toprak bütünlüğünü asla koruyamaz. Çünkü HDP’ye ve onun dağdaki uzantılarına özerklik sözü verdi. Vermediyse HDP neden Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekliyor? Temel Karamollaoğlu da yatırımları durduruyor. HDP zaten malum… Peki bunların vatandaşlarımız lehine vaatleri ne? Yapacağız, edeceğiz, el koyacağız, yıkacağız… Çıkıp biri de yatırıma dair tek kelime ediyor mu, etmiyor! Bunlar bu ülkenin başına gelmeye niye aday oluyor o zaman? Apo’nun heykelini dikeceğiz diyen Demirtaş, Demirtaş’ı serbest bırakacağız diyen bay Kemal, özerklik isteyen HDP,Kandil’in CHP’yi desteklemesi ve terörist başı Apo’ya özgürlük diyen HDP” ifadelerini kullandı.
“KENDİ MİTİNGİNİZE BARİYERDEN ATLAYARAK GİREN ADAMSINIZ”
Türk milletinin kırmızı çizgilerini normalleştirmeye çalışan bir muhalefetle karşı karşıya olduklarını ifade eden Ethem Karahan; “Şimdi bunların milletvekili adayları Afyonkarahisar’da kapı kapı dolaşıp oy istiyor. Gözünüzün içine baka baka Apo’nun serbest bırakılmasını korkularından söyleyemeyip oy istiyorlar. Cesaretiniz varsa çıkın Apo’ya özgürlük vaadinizi Afyon’da açıklayın. Siz kendi mitinginize bariyer üstünden atlayarak giren adamlarsınız. Böyle mi devlet yönetimine aday oldunuz! Şaşkınlığınızı anlıyorum, milletimizin feraseti ve iradesi ile 14 Mayıs’ta daha büyük bir şaşkınlık yaşayacaksınız” ifadelerine yer verdi. >>Mehmet KARAKAŞ
Yorumlar
Kalan Karakter: