AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Turgay Şahin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaisine yoğun başladı.
Hain darbe girişiminin üzerinden 8 yıl geçmesine rağmen izleri hala daha Afyonkarahisar’da gelecek nesillere aktırılmaya devam ediyor. AK Partili Şahin’de kentte ki etkinliklerin ikinci durağı olan 15 Temmuz Destanı konulu fotoğraf sergisine katıldı.
Sergide İl Başkanı Turgay Şahin’e partisinin milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan’da eşlik etti. İl Başkanlığından yapılan paylaşımda; ‘’ İl Başkanımız Av. Turgay Şahin, “15 Temmuz Destanı” konulu fotoğraf sergisini il protokolü ile birlikte ziyaret ederek, milletin yazdığı bu destanın birbirinden anlamlı fotoğraflarını incelediler.’’ denildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: