Afyonkarahisar Belediyesi’nde Özel Kalem Müdürü olarak görev yapan Şehriban Öncel, Deniz Yalçın ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Genç çift için düzenlenen nişan töreni aile yakınlarının katılımıyla gerçekleştirildi. Aile arasında düzenlenen törende çiftin yüzüklerini Başkan Burcu Köksal taktı.
NİŞAN TÖRENİ AİLE ARASINDA YAPILDI
Samimi bir atmosferde gerçekleşen nişan merasiminde Öncel ve Yalçın aileleri bir araya geldi. Çiftin yakın çevresinin katıldığı törende nişan yüzükleri Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal tarafından takıldı. Başkan Köksal, yüzük kurdelesini keserek Şehriban Öncel ve Deniz Yalçın çiftine mutluluk dileklerini iletti. Törende aileler de genç çifti tebrik ederek iyi dileklerde bulundu.
BAŞKAN KÖKSAL’DAN TEBRİK MESAJI
Başkan Köksal, nişan töreninin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Şehriban Öncel ve Deniz Yalçın çiftine mutluluklar dileyerek, “Yıllardır birlikte yol yürüdüğümüz, samimiyetiyle hep yanımızda olan sevgili kardeşim Şehriban ve Deniz’in nişan mutluluğuna ortak olduk. Sevgiyle, huzurla ve sağlıkla dolu bir ömür diliyorum. Rabbim mutluluğunuzu daim etsin.” ifadelerini kullandı.
Yorumlar
Kalan Karakter: