Seçimi kazanan Muhammed Emin, sözünü tuttu; Başkan Köksal da bu içten davete kayıtsız kalmadı. Belediye Başkanı Burcu Köksal’a Afyonkarahisar Saadet Partisi İl Başkanı Beytullah Karataş da eşlik etti.
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Muhammed Emin’in daveti üzerine okulun yolunu tuttu ve öğrencilerle sıcak bir sohbet gerçekleştirdi. Çocukların neşesi, öğretmenlerin ilgisi ve okulun samimi ortamı ziyarete ayrı bir anlam kattı.
Başkan Köksal yaptığı açıklamada:
“Muhammed Emin, sınıf başkanı seçilirse beni sınıfına davet edeceğine söz vermiş. Sözünü tuttu. Biz de bu güzel daveti geri çevirmedik. Muhammed Emin’e, tüm sınıf arkadaşlarına ve kıymetli öğretmenlerimize içten karşılamaları için teşekkür ediyorum. Gözlerinde umut, kalplerinde sevgi olan çocuklarımız için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
Ziyaret sırasında öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Köksal, eğitimde fırsat eşitliğini desteklemeye ve çocukların yanında olmaya devam edeceklerinin altını çizdi.
Yorumlar
Kalan Karakter: