Afyonkarahisar’da mutluluğa adım atan Çelen Doğan ve Salih Yaman çiftinin nikahını, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal kıydı. Başkan Köksal, nikah merasimi için özenle hazırlanan törende, genç çifte evlilik cüzdanlarını teslim ederek onların mutluluğuna ortak oldu.
"Gençlerimize Mutluluklar Dilerim"
Nikah sırasında genç çifte iyi dileklerde bulunan Başkan Köksal, “Bu güzel yolculuğa adım atan Çelen ve Salih’i tebrik ediyor, birlikte geçirecekleri ömürlerinde mutluluklar diliyorum. Evlilik, sevgi, saygı ve hoşgörü üzerine kurulan bir yuvada, hayatı birlikte paylaşmanın ve birbirine destek olmanın en güzel örneğidir. Yeni bir aile olarak huzur dolu, sağlıklı ve başarılı bir ömür diliyorum” dedi.
Evlilik Cüzdanını Gelin Hanıma Teslim Etti
Başkan Köksal, evlilik cüzdanını gelenek olduğu üzere gelin Çelen Doğan’a teslim ederek, çiftin nikah defterini imzaladı. Nikah törenine, genç çiftin aileleri, yakın arkadaşları ve dostları da katılarak mutlu günlerine tanıklık etti. Tören sonrası çekilen hatıra fotoğraflarında, Başkan Köksal’ın genç çifte özel olarak destekleyici ve mutlu bir evlilik dileklerini bir kez daha ilettiği görüldü.
Yorumlar
Kalan Karakter: