İscehisar Kadın Kültür Evi'nde düzenlenen toplantıya mahalleli kadınlar yoğun ilgi gösterdi.
“Ailemiz Geleceğimiz” İnancıyla
Toplantı, İçişleri Bakanlığı’nın desteklediği “En İyi Narkotik Polisi Anne” projesi kapsamında verilen farkındalık eğitimiyle başladı.
Eğitim sonrası kadınlarla tek tek sohbet eden İscehisar Belediye Başkanı Seyhan Kılınçarslan, onların taleplerini, önerilerini ve beklentilerini dikkatle dinledi.
Toplantıda konuşan Başkan Kılınçarslan, şu ifadeleri kullandı:
“Kadınlarımıza özel olarak düzenlediğimiz Halk Günü toplantılarımızın ilkini Selçuklu Mahallemizde gerçekleştirdik. 2025 Aile Yılı kapsamında tüm mahallelerimizde bu buluşmaları sürdüreceğiz. Ailemiz Geleceğimiz anlayışıyla, güçlü aile yapımızı koruyarak Türkiye Yüzyıl’ını birlikte inşa edeceğiz.”
Mahalle Sakinlerinden Teşekkür
Samimi bir ortamda gerçekleşen toplantı, kadınların görüşlerinin dikkate alınması açısından büyük memnuniyetle karşılandı. Katılımcı kadınlar, Başkan Kılınçarslan’a teşekkür ederek, bu tür buluşmaların devamını dilediklerini ifade ettiler.
Yorumlar
Kalan Karakter: