BAL’DA HAYAL KIRIKLIĞI
Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimiz Sandıklıspor ile Bolvadin Belediyespor, haftayı mağlubiyetle kapattılar. Her iki temsilcimizde ligde ard arda ikinci yenilgilerini aldı.
Yayınlanma :
24.02.2020 09:59
Güncelleme :
24.02.2020 09:59


SANDIKLI’DA KÖTÜ GİDİŞ SÜRÜYOR
Dün sahasında konuk ettiği Bigadiç Belediyespor karşısında 2-0 geriye düşmesine rağmen skoru 2-1’e getiren Sandıklıspor sahadan 2-1 mağlup ayrılarak mağlubiyet serisine bir yenisini daha ekledi.
BOLVADİN BAŞARAMADI
Devre arasında yaptığı takviyelerle ligde kalma yolunda bir tık avantaj sağlayan Bolvadin Belediyespor, orta sıralar mücadelesi veren Sökespor’a konuk oldu. İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmada Sökespor’u üç puana taşıyan goller 50 ve 55'te Doğan geldi. Karşılaşma sonrası ev sahibi ekip büyük sevinç yaşarken, temsilcimiz ise bir maçtan daha puansız ayrılmanın üzüntüsünü yaşadı.
BOLVADİN’DEN SON DAKİKA TAKVİYESİ
Devre arasında takıma kattığı oyuncularla transferin şampiyonu olan Bolvadin Belediyespor genç yetenekler Bedirhan Kaya, Fatih Erdoğan,Kerem Yılmaz ve Üsame Karataş’ı transfer ederek transfere son noktayı koydu. >>Yasin AY
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: