Aksaray’da Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) faaliyet gösteren bir fabrika da alacak verecek nedeniyle tartışan iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Olay, Alpay Ç. (33) adlı kişinin, işyeri yetkilileriyle tartışmaya başlamasının ardından büyüdü.
Tartışma sırasında Alpay Ç., yanındaki tabancayla Tuğrul Pınardağ (37), Ahmet P. (35) ve Emrah P. (51) adlı üç kişiye ateş açtı. Kurşunların hedefi olan üç kişi yere yığılırken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda Jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi.

Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak, Tuğrul Pınardağ tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer iki yaralının durumunun ise ağır olduğu bildirildi.
Olayı gerçekleştiren Alpay Ç., Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı istihbari ve fiziki takip sonucunda, saklandığı alanda yakalandı. Zanlının üzerinde, olayda kullandığı tabanca da ele geçirildi.
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken, saldırının alacak verecek meselesinden kaynaklandığı öğrenildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: