AK Parti Afyonkarahisar İl Kadın Kolları, Sülümenli beldesinde haşhaş tarlalarında çalışan kadınları ziyaret etti. İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Hanım Çengel’in koordinasyonunda düzenlenen kırsal saha programında, sıcak hava koşullarına rağmen tarlada emek veren kadınlarla bir araya gelindi.
Ziyarette kadınlara kolaylıklar dileyen heyet, üretime katkı sunan kadınların emeğine verdikleri önemi vurguladı. AK Parti Kadın Kolları tarafından yapılan açıklamada, “Toprağa iz bırakan, üreten kadınlarımızla bir arada olmak bizler için büyük onur” ifadelerine yer verildi.
Ziyaretin ardından yapılan sosyal medya paylaşımında ise “Yönetim kurulu üyemizle birlikte, Sülümenli beldemizde sıcak havada tarlada çalışan kadınlarımızı ziyaret ederek, toprağa iz bırakan, üreten, alın terinin ve bir aile olmanın anlamını çok iyi bilen kadınlarımıza kolay gelsin diledik. Alın terinin, emeğin ve bereketin yanında olduk. Hoş sohbetleri için kendilerine teşekkür ederiz.” denildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: