Afyonkarahisar ve Değirmenayvalı beldesinden kutsal topraklara gitmek üzere yola çıkan 70 kişilik umre kafilesi, yakınlarının dualarıyla uğurlandı.

Organizasyonu gerçekleştiren Halıpınar Turizm’in sahiplerinden Mehmet Halıpınar, Değirmenayvalı beldesi ve Afyonkarahisar’dan alınan umrecilerin Konya üzerinden Cidde’ye uçacaklarını belirtti. Umre kafilesinin gece 00.00’da Konya’dan hareket eden uçakla sabaha karşı 02.30 sularında Cidde’ye ineceği bilgisi verildi.

Kafileyi uğurlamaya çok sayıda vatandaş katılırken, duygu dolu anlar yaşandı. Halıpınar, “Misafirlerimizin kutsal topraklarda huzurlu ve bereketli bir ibadet dönemi geçirmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Umre programı 21 gün sürecek. Bu süre zarfında misafirlerimiz hocalarımızın rehberliğinde ibadetlerini tamamlayacaklar.” dedi.

Halıpınar ayrıca, “Umrecilerimize özel olarak düzenlediğimiz beş umre ziyareti, ayrıca Tayyif ve Cidde gezileri firmamızın ikramıdır ve yemekli şekilde gerçekleştirilecektir.” ifadelerini kullandı.
Umrecilerin 20 Kasım tarihinde Afyonkarahisar’a dönüş yapacakları bildirildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: