Kocaeli Çölyak ve PKU Yaşam Derneği ile KOBİDOS tarafından başlatılan ve gelenekselleşen Glutensiz Yaşam Turu'nun 5.'si, bu yıl Afyonkarahisar Çölyak ve PKU Yaşam Derneği'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.
Tüm Afyonkarahisar halkının davetli olduğu etkinlik, 26 Haziran 2025 Perşembe günü saat 19.00'da Afyonkarahisar Fuar Alanı'nda başlayacak. Katılımcıları canlı müzik performansları, eğlenceli maskot gösterileri, yüz boyama etkinlikleri ve çocuklara özel çeşitli aktiviteler bekliyor olacak.
Afyonkarahisar Çölyak ve PKU Yaşam Derneği Başkanı Aybike Kocasoy, bu anlamlı organizasyonun temel amacının çölyak hastalığına yönelik toplumsal farkındalığı artırmak olduğunu vurgulayarak, "Farkındalık oluşturmayı amaçlayan bu etkinliğe tüm halkımızı bekliyoruz," sözleriyle davetini yineledi.
Yorumlar
Kalan Karakter: