YUNANİSTAN'DA TARİH YAZDILAR
Afyonkarahisar’ın ve Taşoluk Beldesinin gururu olan milli güreşçilerimiz Fatma Yılmaz ile Yağmur Karabacak Yunanistan’da düzenlenen Balkan Şampiyonu olarak tarih yazdılar. Hava Konca’da 5. Oldu.
Yayınlanma :
30.10.2021 09:41
Güncelleme :
31.10.2021 13:16


AYYILDIZLI BAYRAĞIMIZI YUNANİSTANDA DALGALANDILAR
29-29 Ekim tarihleri arasında Yunanistan’da düzenlenen Balkan Şampiyonasında milli formayla ülkemizi temsil eden 36 kg.da Fatma Yılmaz ile 39 kg. Yağmur Karabacak tüm rakiplerini yenerek Balkan Şampiyonu olurken, 42 kg. Konca Balkanda 5. Oldu. Türkeli Gazetesi spor servisi olarak milli sporcularımız ve antrenör Yakup Yağcı’yı Ülkemize ve Afyonkarahisar’a yaşattıkları bu gurur nedeniyle tebrik ediyoruz.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: