Afyonkarahisar'da yürütülen "Yönetici Vizyonu" Projesi kapsamındaki eğitim seminerlerinin sonu Bayat ilçesinde gerçekleştirildi.
“Bir Adım Önde: Rehberlik ve Özel Eğitimde Yönetici Vizyonu” başlıklı seminer, Şube Müdürü Derviş Özçal, Rehberlik ve Araştırma Merkezi yöneticileri ve Bayat ilçesindeki okul ve kurum yöneticilerinin katılımıyla tamamlandı.
Proje kapsamında 7 ilçede görev yapan okul yöneticilerine özel eğitim ve rehberlik alanlarında bilgilendirme seminerleri düzenlendi.
Bayat ilçesindeki oturumla birlikte tamamlanan eğitimlerde, yöneticilerin mesleki gelişimine katkı sunacak güncel bilgiler paylaşılırken, özel eğitim hizmetlerinde etkili iletişim kurma becerilerinin geliştirilmesine yönelik öneriler de sunuldu.
Katılımcılara sertifika verilmesinin ardından seminer son buldu. Eğitim sürecine katkı sağlayan tüm yöneticilere teşekkür edilirken, bu tür mesleki gelişim çalışmalarının artarak devam edeceği vurgulandı.
Yorumlar
Kalan Karakter: