Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Dünya Yetimler Günü dolayısıyla düzenlenen iftarda yetim çocuklarla bir araya geldi. Türk aile yapısına büyük önem veren Vali Yiğitbaşı, eşi Dr. Selim Yiğitbaşı ile birlikte ebeveyn kaybı yaşamış çocuklara anne ve baba şefkatiyle yaklaştı.
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Polis Moral Eğitim Merkezi’nde düzenlenen programa katılan Vali Yiğitbaşı, yetim çocuklarla yakından ilgilenerek onların mutluluğuna ortak oldu.
Vali Yiğitbaşı, “Devlet olarak çocuklarımızın her zaman yanında durarak hayallerinin destekçisi olacağız” ifadelerini kullandı. Afyonkarahisar’da birçok sosyal sorumluluk projesine öncülük eden Yiğitbaşı, yardım için uzanan hiçbir elin havada kalmadığını vurgulayarak, çocukların geleceği için devletin tüm imkanlarıyla yanlarında olduklarını belirtti.