Türkiye’nin son 22 yılda büyük bir dönüşüm yaşadığını vurgulayan Erdoğan, “Kimse kusura bakmasın, muhalefet hizmet yarışında bizim elimize su bile dökemez” ifadelerini kullandı.
AK Parti iktidarında ulaşımdan sağlığa, savunma sanayisinden eğitime kadar pek çok alanda devrim niteliğinde adımlar atıldığını belirten Cumhurbaşkanı, “Türkiye’ye çağ atlattık. Bugün savunma sanayisinde kendi savaş gemimizi, İHA’mızı, SİHA’mızı üretebilen, şehir hastaneleriyle örnek gösterilen bir ülke haline geldik” dedi.
Muhalefetin ise eleştirmekten öteye geçemediğini savunan Erdoğan, “Vatandaşımız kimin ne yaptığını, kimin sadece konuştuğunu çok iyi biliyor. Biz lafla değil, eser ve hizmetle konuşuruz” şeklinde konuştu.
Yorumlar
Kalan Karakter: