Yeşilay Afyonkarahisar'da "Dumansız Mahalle Projesi" başlattı
Yeşilay Afyonkarahisar Şube Başkanı Arif Kavas, il genelinde "Dumansız Mahalle Projesi" başlattıklarını açıkladı.
Yayınlanma :
06.01.2026 12:12
Güncelleme :
06.01.2026 12:14
Kavas, yaptığı açıklamada, Dumansız Mahalle Projesi'nin temel amacının, mahallelerde sağlıklı yaşam kültürünü yaygınlaştırmak, tütün kullanımına karşı toplumsal farkındalığı artırmak ve çocuklar ile gençleri bağımlılıklardan korumak olduğunu belirtti.
Ortak kullanım alanlarının sigara içilmeyen alanlar olarak belirlenmesi, mahallelerde bilgilendirme ve farkındalık çalışmaları yapılması ile Yeşilay değerlerinin yerelde güçlendirilmesinin hedeflendiğini belirten KAVAS, 2026 yılının Bağımsızlık Yılı ilan edilmesiyle bu projenin daha da anlam kazandığını dile getirdi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: