Bu dönem
Yayınlanma :
26.01.2021 09:39
Güncelleme
: 26.01.2021 09:39
Dere, ırmak, göl, baraj, yağmur, kar denince Veysel Eroğlunun adı başı çekiyor. Ali Özkayanın, İbrahim Yurdunusevenin komisyon başkanlıkları derseniz, isimlerine güzel bir alt yapı, güç oluşturuyor. Üç vekil bir araya geldiklerinde, evvel Allah aşamıyacakları bir sorun, çözemeyecekleri bir problem olmuyor.
Elbette bu birlik, istikrar, başarı İl Genel Meclisinden, Belediyeden tüm parti teşkilatına yansıyor. Birlik ve uyum CHP Milletvekilimiz Burcu Köksal’a da yansıyor. Kamuoyu şahid. İyi bir muhalif milletvekili sayın Burcu Köksal. Konuları meclise taşımakdan yorulmuyor.
İstikrar, uyum, dönüp-dolaşarak bu noktaya geliyoruz. Hizmette verimli olmanın yolu birlikden, beraberlikden, uyumdan ve istikrardan geçiyor. Bizim gibi ülkenin son, en az 50 yıllık siyasi, sosyal, kültürel, ekonomik tarihini, bire-bir yaşayanlar iyi bilir uyumun, istikrarın gücünü ve kıymetini.
Ne milletvekilleri gördük. Görevlerini bırakarak birbirleriyle kıyasıya kavga edenleri, hem kendilerine, partilerine zarar verdiler. Hemde ülke sorunlarının büyümesine neden oldular.
Öyleki İl’in Belediye Başkanı, Bakanıyla kavgalı. Her konuda tartışma çıkarıyor. Sen-ben kavgalarının arasında mensub oldukları siyasi yapı, partilisi, vatandaş ödedi faturaları. Alın bakalım çıkın iş’in içinden.
Nereden daldık iç sorunlara? İlimizde istikrarlı bir siyasi yapı yaşıyoruz. Kıymetini bilelim. İstikrarın artmasına gücünün büyümesine yardımcı olmalıyız diye. Milletvekili gurubu açıkladı. Hızlı Tren ihalesi yeniden yapıldı. Yeni müze binamızın ihaleside yapıldı, Afjray projesi revize edildi, yatırım başlıyor. Bir çok önemli konulu güzel bir liste.
Başkan Zeybek açıklıyor. 2021 yılı yatırım yılı olacak. Millet bahçesine DDY arsasını ilave ettik. Millet Bahçesini yapmayı TOKİ üslendi. 2. Vakıf Hanı Millet Kütüphanesi olacak. Kentsel dönüşüm başlıyor. Motokros Şampiyonası festival şekline dönüştüreceğiz. Tarihi mekanlar, mahalleler yenileniyor, 2. üst geçit projesine asansör koyacağız. Afyonumuzun gümdem sıra beklemeli konuları sıralar aşılarak devreye giriyor.
Vali Gökmen Çiçek’in Ayazini Projesi derseniz, Afyon değil Türkiye gündemine getirilen, turizm sıçramalı müthiş bir proje. Valimizin: Sayın Başkanımla Afyonkarahisarı uçuracağız ve güzel işlere imza atacağız beyanları benzerleri güven artırıyor. Moral veriyor.
Tüm yatırım esaslı yatırımlar plan, bütçe iş’i. Görülen o ki! siyasi uyum, istikrarı, yatırımları hızla sonuçlandırıyor. Yazımızın başında yazdık. Sen-ben kavgalı tartışmalı yönetime yansıyan bir çok dönemleri yaşımız gereği yaşadık. Gördük. Düşüncemiz bu dönem Afyonumuz için sıçrama dönemi olacak oraya gidiyoruz.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: